Hit Enter to search or Esc key to close

Hotel ORKA, Neum

Hotel ORKA, Neum

Thumbnail

Hotel ORKA NeumNovoizgrađeni hotel “ORKA” smješten je uz magistralni put iz Neuma prema Dubrovniku, u potpunosti je klimatiziran i od mora udaljen 100 metara. Hotel „ORKA“ svojim gostima nudi, moderno i komforno opremljenih, 43 sobe i 3 apartmana (telefon, internet, SAT TV, mini bar, balkon), recepciju, aperitiv bar, restoran, garažu i prostrani parking. Restoran ORKA, osim zatvorenog dijela, ima i prekrasnu terasu s pogledom na zaljev Neum-Klek.

Na plaži udaljenoj 100 metara od hotela gosti željni odmora mogu se smjestiti na udobne ležaljke u hladovini suncobrana i uživati u šumu mora, mirisima mediteranskog bilja i pjesmi cvrčaka, a gosti željni aktivnog odmora mogu se zabaviti voženjem skutera, pedalina, kao i uživati u vožnji biciklom uz more.

Restoran ORKA nudi Vam širok izbor tradicionalnih domaćih jela, te kontinentalne i mediteranske kuhinje, kao i bogat izbor vrhunskih vina poznatih proizvođača. Bogata gastronomska ponuda uključuje riblje specijalitete, jela s roštilja, ražnja i ispod peke. Ovaj restoran s dušom, savršeno je mjesto za nezaboravne obiteljske proslave, poslovne ručkove i ostale svečane prigode.

POŠALJI UPIT
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *