Hit Enter to search or Esc key to close

Neum

Hotel LUNA, Neum

 

Uz samu Jadransku turističku magistralu, na privlačnom i mirnom mjestu, smješten je hotel “LUNA”, koji svojim romantičnim ugođajem rado privlači svakog gosta. Hotel “LUNA” svečano je otvoren 12. 06 .2005. godine, a od mora je udaljen oko 100 m.

Blizina plaže, shoping centra, baby-shopa, magistrale, te doma zdravlja, najbolji su preduvjeti ugodnog i kvalitetnog boravka. Čar ovog hotela je u prisnoj i obiteljskoj atmosferi, a obitelj Kuzman, koja je izgradila i koja upravlja hotelom, ističe kako im je zadovoljni osmijeh gosta na kraju odmora najveća plaća za sav trud. Hotel “LUNA” raspolaže sa 6 moderno opremljenih apartmana i 18 moderno opremljenih soba, koje nude punu udobnost boravka.

Hotel “LUNA” također raspolaže i sa dovoljnim brojem parkirališnih mjesta, za svoje goste, na svom parkiralištu i u svojim garažama. Hotel “LUNA” raspolaže i sa caffe-barom i restoranom, gdje se gosti, uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i probranih jela, a posebno dalmatinske kuhinje, mogu okrijepiti i osviježiti….

 

Hotel ADRIA, Neum

Sve sobe i apartmani imaju klima uređaje, minibar, TV, telefon i balkon s pogledom na more. Moderno dizajniran i udoban namještaj je karakteristika naših soba i uveliko doprinosi ugodnoj atmosferi. Boravak u našem hotelu će vam učiniti ugodnijim i sobna posluga koja je dostupna u svako doba dana. Takođe imate mogućnost korištenja posebnih usluga koje će vam omogućiti da se kod nas osjećate kao kod kuće.

 

Društveni dio hotela čine recepcija, aperitiv bar, galerija, sala za sastanke te restoran koji pruža raskošan izbor gastronomskih specijaliteta. U našem restoranu možete uživati u internacionalnim i nacionalnim specijalitetima koje za vas spremaju naši prvoklasni kuhari. Uz dugogodišnje iskustvo organiziramo koktel zabave, hladne zakuske, svadbe, seminare, prezentacije, sastanke na vrlo visokom nivou za veliki broj gostiju.

Restoran je kapaciteta 60 mjesta (klimatizirano). A la carte restoran 60 mjesta. Cafe bar sa galerijom kapaciteta 25 mjesta. Sala za sastanke 25 mjesta. Parking za 20 vozila.

 

Hotel STELLA, Neum

 

Smješten je na centralnom položaju u Neumu. Udaljen je 100 m od plaže, do koje vodi kamenita skalinada, obrasla mediteranskim raslinjem i natkrivena tendom. Na plaži je atraktivni plažni bar, a u blizini i grill – restoran.

Hotel raspolaže sa 200 kreveta u veoma komfornim dvokrevetnim sobama, poluapartmanima i apartmanima, sa kadom, direktnim telefonom, SAT-TV, radio, minibar. Sve su sobe klimatizirane sa lođom i pogledom na more. Za kongrese i seminare imamo 9 (devet) opremljenih sala. Raspolažemo sa aperitiv barom, kavanom i restoranom sa terasom, zimskim vrtom i ljetnom baštom.

Za sport i rekreaciju nudimo: jedrenje na dasci, vožnja sandolinama, pedalinama i skuterima. Zatim, stolni tenis i bilijar. U blizini hotela su tereni za košarku, odbojku i nogomet, a 4km je najbliže tenis igralište.

Šetnje uz more i hotelski park ugodna je rekreacija.

 

 

Hotel SUNCE, Neum

 

Hotel “Sunce” je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba “Dionis”, taverna “Luna”, restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SATTV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani…

 

Hotel ZENIT, Neum

 

Hotel “Zenit” (***) je jedno od najatraktivnijih zdanja moderne hotelske arhitekture. Smješten je na samoj morskoj obali, raspolaže sa 340 kreveta raspoređenih u : 5 apartmana, 115 dvokrevetnih, 12 trokrevetnih i 40 jednokrevetnih soba. Hotel “Zenit” Neum također ima niz ugostiteljskih objekata : hotelski bar, caffe bar, restoran, caffe bar na plaži, slastičarnica, ljetni vrt restoran – (glazba u živo), u kojima se gostima uz ugodnu zabavu nudi bogat izbor hrane i pića.

Hotel raspolaže brojnim sportsko-rekreativnim sadržajima : zatvoreni bazen sa morskom vodom (dimenzija 24 x 12 m), sauna,igrališta za košarku odbojku, rukomet i mali nogomet (osvijetljeno- može se koristiti u večernjim satima), boćalište, stolni tenis. Uz sve navedeno hotel posjeduje i sadržaje potrebne za uspješnu organizaciju seminara i kongresa (klimatizirane kongresne dvorane i opremu).

 

 

Hotel ORKA, Neum

 

  Novoizgrađeni hotel “ORKA” smješten je uz magistralni put iz Neuma prema Dubrovniku, u potpunosti je  klimatiziran i od mora udaljen 100 metara. Hotel „ORKA“ svojim gostima nudi, moderno i komforno opremljenih, 43 sobe i 3 apartmana (telefon, internet, SAT TV, mini bar, balkon), recepciju, aperitiv bar, restoran, garažu i prostrani parking. Restoran ORKA, osim zatvorenog dijela, ima i prekrasnu terasu s pogledom na zaljev Neum-Klek.

Na plaži udaljenoj 100 metara od hotela gosti željni odmora mogu se smjestiti na udobne ležaljke u hladovini suncobrana i uživati u šumu mora, mirisima mediteranskog bilja i pjesmi cvrčaka, a gosti željni aktivnog odmora mogu se zabaviti voženjem skutera, pedalina, kao i uživati u vožnji biciklom uz more.

Restoran ORKA nudi Vam širok izbor tradicionalnih domaćih jela, te kontinentalne i mediteranske kuhinje, kao i bogat izbor vrhunskih vina poznatih proizvođača. Bogata gastronomska ponuda uključuje riblje specijalitete, jela s roštilja, ražnja i ispod peke. Ovaj restoran s dušom, savršeno je mjesto za nezaboravne obiteljske proslave, poslovne ručkove i ostale svečane prigode.