Hit Enter to search or Esc key to close

Hotel LUNA, Neum

Hotel LUNA, Neum

Thumbnail

Hotel LUNA NeumUz samu Jadransku turističku magistralu, na privlačnom i mirnom mjestu, smješten je hotel “LUNA”, koji svojim romantičnim ugođajem rado privlači svakog gosta. Hotel “LUNA” svečano je otvoren 12. 06 .2005. godine, a od mora je udaljen oko 100 m.

Blizina plaže, shoping centra, baby-shopa, magistrale, te doma zdravlja, najbolji su preduvjeti ugodnog i kvalitetnog boravka. Čar ovog hotela je u prisnoj i obiteljskoj atmosferi, a obitelj Kuzman, koja je izgradila i koja upravlja hotelom, ističe kako im je zadovoljni osmijeh gosta na kraju odmora najveća plaća za sav trud. Hotel “LUNA” raspolaže sa 6 moderno opremljenih apartmana i 18 moderno opremljenih soba, koje nude punu udobnost boravka.

Hotel “LUNA” također raspolaže i sa dovoljnim brojem parkirališnih mjesta, za svoje goste, na svom parkiralištu i u svojim garažama. Hotel “LUNA” raspolaže i sa caffe-barom i restoranom, gdje se gosti, uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i probranih jela, a posebno dalmatinske kuhinje, mogu okrijepiti i osviježiti….

POŠALJI UPIT
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *