Hit Enter to search or Esc key to close

Hotel BROTNJO

Hotel BROTNJO

Thumbnail

Hotel BROTNJO Čitluk„Hotel Brotnjo“ d.d se nalazi u Čitluku, gradu nadomak, točnije svega 3 kilometra udaljenom od velikog marijanskog svetišta Međugorja.

Hotel datira iz 1976.godine i od početaka svoga postojanja plijenio je pozornost svojom modernom izvedbom i bogatstvom sadržaja, čime je postao prepoznatljivost broćanskog kraja. Region nadaleko poznat po uzgoju vinove loze i proizvodnji vina iznjedrio je mnoga poznata imena u svijetu vinarstva, čija se vina služe i u najprestižnijim restoranima u Europi.

Omiljeno okupljalište mlađih i starijih generacija, kao i kulturne kreme grada, hotel je svremenom postao simbol grada Čitluka i nadaleko poznato i priznato mjesto za dobru zabavu i ugodan smještaj.

Devedesetih godina hotel je bio u funkciji, unatoč zbivanjima koja su donijela brojna oštećenja, kao i godine zanemarenosti i neodržavanja, što je dovelo do konačnog zatvaranja hotela 2001.god. U jesen 2005. godine počinje obnova, točnije rekonstrukcija, dogradnja i adaptacija hotela.

Obnovljeni hotel „Brotnjo“ Čitluk je svoje prve goste primio u kolovozu 2007.godine.

Već u rujnu 2007.god. hotel Brotnjo je primljen u Međunarodnu asocijaciju hotelijera i restoratera ( IHRA),što je za ovaj hotel velika čast i obveza, a i dokaz da je hotel „Brotnjo“ prepoznat i ocijenjen kao hotel vrhunske kvalitete i od strane stručnjaka.

Hotel BROTNJO Čitluk

POŠALJI UPIT
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *