Hit Enter to search or Esc key to close

Hotel ADRIA, Neum

Hotel ADRIA, Neum

Thumbnail

Hotel ADRIA NeumSve sobe i apartmani imaju klima uređaje, minibar, TV, telefon i balkon s pogledom na more. Moderno dizajniran i udoban namještaj je karakteristika naših soba i uveliko doprinosi ugodnoj atmosferi. Boravak u našem hotelu će vam učiniti ugodnijim i sobna posluga koja je dostupna u svako doba dana. Takođe imate mogućnost korištenja posebnih usluga koje će vam omogućiti da se kod nas osjećate kao kod kuće.

Društveni dio hotela čine recepcija, aperitiv bar, galerija, sala za sastanke te restoran koji pruža raskošan izbor gastronomskih specijaliteta. U našem restoranu možete uživati u internacionalnim i nacionalnim specijalitetima koje za vas spremaju naši prvoklasni kuhari. Uz dugogodišnje iskustvo organiziramo koktel zabave, hladne zakuske, svadbe, seminare, prezentacije, sastanke na vrlo visokom nivou za veliki broj gostiju.

Restoran je kapaciteta 60 mjesta (klimatizirano). A la carte restoran 60 mjesta. Cafe bar sa galerijom kapaciteta 25 mjesta. Sala za sastanke 25 mjesta. Parking za 20 vozila.

POŠALJI UPIT
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *